Vaja läheb:
1 spl oliiviõli
1 sibul
3 küüslauguküünt
200g punaseid läätsesid
400 g külmutatud lillkapsast
800 ml keeva vett
1 tl karrit
1,5-2 tl himaalaja soola
1 purk kookospiima
Serveerimiseks:
Amarant
Seemned
Pruunista sibul ja küüslauk kergelt õlis ning lisa maitseained.
Pese ja kurna punased läätsed ning lisa koos lillkapsaõisikutega sibulale.
Nüüd kalla peale keev vesi ning keeda tasasel kuumusel kuni lillkapsas on pehme (umbes 20 minutit). Supi püreestamiseks kasuta kuumakindlat blenderit või saumiksrit.
Kui supp on meeldiva kreemise koostisega, lisa kookospiim ning vajadusel maitsesta veel soola või karriga.
Serveeri õhitud amarandi või röstitud kõrvitsa- või päevalilleseemnetega.
Comments