See karri on klassikaline taimetoitlaste õhtusöök, aga see valmib kiirelt ning on maitsev ja toitev!
Nipp: lisa riisile veidi kinoat, et teha see toitvamaks ja harjuda selle maitsega.

Vaja läheb:
1 sibul
2-3 küüslaugu küünt
Õli praadimiseks
1-1,5 tl soola
1 tl karri pulbrit
Pipart
1 purk kikerherneid
Peotäis kirsstomateid
1 purk kookospiima
3 peotäit värsket spinatit
Serveerimiseks:
Keedetud riis (kinoaga)
1. Pane riis ja kinoa keema.
2. Haki sibul ja küüslauk ning prae kergelt õlis.
3. Lisa maitseained, kookospiim, pestud ja kurnatud kikerherned, poolitatud kirsstomatid ning hauta 5 minutit.
4. Seejärel lisa värske spinat ja hauta veel paar minutit.
Serveeri riisiga.
Commentaires